Nyheder

De vigtigste nyheder eller indlæg kan du følge på Facebook.

Ansættelse af ny sygeplejerske:
Vi har ansat Lotte Hammer Egelund, der har mange års erfaring fra Lægepraksis i Odense. I har taget super godt imod Lotte og vi er vildt glade for hende. Hun er bare dygtig.
(Opdateret 1. september 2018)

Ny telefonvisitation:
Vi har sat læger og sygeplejerskerne i front ved telefonen hver formiddag, så vi optimerer vores visitation. Det er blevet en kompleks opgave, med de mange nye regler og behandlinger der er på sundhedsområdet.
(Opdateret 1. september 2018)

Lægevikarer:
Erik Falkø som var praktiserende læge i Ullerslev har været fast vikar siden vi købte han praksis. Han stoppede 31. maj. 2018. Vi har været glade for hans indsats. Og ønsker ham lykke til fremover (Opdateret  31. maj 2018)

Lægehuset er atter med til at videreuddanne læger i Region Syd:
Andreas Pihl startede som uddannelseslæge i vores Lægehus. 1. marts 2018. Det var som en del af den kliniske basisuddannelse, som dækker over de første ansættelser, når man er blevet uddannet læge fra universitetet. Andreas var i lægehuset fra 1. marts til 31. august 2018. Det var til stor glæde for patienter, Andreas og os som Lægehus. Et dejligt frisk pust.

Anders Jacobsen starter som uddannelseslæge i sin basisuddannelse pr. 1. september 2018. Han skal også være i Lægehuset Gerritslev i 6 mdr.  Han er uddannet fra Syddansk Universitet og har været på ortopæd kirurgisk afdeling. Han har også været  i Tanzania for at arbejde. Vi glæder os til samarbejdet. Tag godt imod ham.
(Opdateret 1. september 2018)