Velkommen til Lægehuset Ferritslev

Lægehuset Ferritslev er et nyrenoveret Lægehus i skønne landlige omgivelser beliggende mellem Odense og Nyborg, lige syd for Langeskov.

Hér har fire yngre speciallæger i Almen Medicin slået sig ned for at bidrage til sundheden i det danske samfund. Billedet viser fra venstre: Lone Lund Thomsen, Michael Hejmadi-Pedersen, Dorthe Oxholm og Dorte Høj Drostrup.

Herudover har vi faste lægevikarer, specialæger i almen medicin ansat til at aflaste os. Siden  1. marts 2018 har vi deltaget  i videreuddannelsen af læger i Region Syd og har nu fast en uddannelseslæge i Lægehuset af 6-12 måneders ansættelser.

Herudover har vi vores fantastiske personale: Tre sygeplejersker Anette, Anita og Lotte og vores  dygtige social- og sundhedsassistent Rikke.

Lægehuset er Fyns ældste landpraksis mellem Odense og Svendborg. Matriklen er stadig den samme som i 1896. I 1973 gennemgik huset en større renovering, hvor der bag huset blev udviddet med 300 m2 nye lokaler.

I 2016 afsluttede vi en større ombygning, hvor vi bla. byggede et handicapvenligt indgangsparti, handicaptoilet, nyt laboratorie, ny reception, sikrede tidssvarende lokaler og en ny p-plads.

Du kan også følge os på facebook og Instagram: Hér kommer vi med hyppige relevante opdateringer.

Vi glæder os til at se dig.


Med venlig hilsen

Læger og personale
Lægehuset Ferritslev

minionvelkommen